Pihakivetykset

Pihakivetys tuo ryhtiä pihaasi | Joensuu, pääkaupunkiseutu

Ammattilaisen taidolla toteuttama pihakivetys tuo pihallesi tyyliä ja persoonallista ilmettä. Kestävän ja siistin kivetysten rakentaminen vaatii huolellista suunnittelua ja hyvin tehtyjä pohjatöitä.

Meillä Ympäristörakenne Oy:ssä on kokemusta ja näkemystä siitä, miten syntyy laadukas pihakivetys. Erikoisalaamme on juuri kivirakentaminen. Pyrimme tekemään laadukkaita, loppuun asti viimeisteltyjä ja pitkäikäisiä kiveyksiä. Annamme takuun kaikille töillemme.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu piha nostaa kiinteistön arvoa. Teemme myös pienimuotoisempia myyntistailauksia. Kiinteistön myynnissä ensivaikutelma pihaan tultaessa ratkaisee paljon.

Pihakivetykset portaista pengerryksiin

Toteutamme kaikenlaisia pihakiveyksiä, kuten laatoituksia, muureja, portaita, pengerryksiä, reunakiveyksiä ja muita rakennelmia niin omakotitalojen kuin rivitalojenkin pihoihin. Tarjoamme palveluitamme joustavasti Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan alueella sekä pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä meihin jo tänään. Tiedämme, mitä pihasi tarvitsee. Muistathan, että voit hakea kotitalousvähennystä töistämme!

Saat meiltä kiinteän hintatarjouksen haluamallasi sisällöllä, joten...

Pyydä tarjous!