Piha- ja viheraluerakentaminen

Piharakentamisen ammattilaiset palveluksessasi | Joensuu, pääkaupunkiseutu

Onko pihasi kesannolla? Ei hätää, Ympäristörakenne Oy:n ammattilaiset tarjoavat monipuolisia piharakentamisen palveluita pihasi pelastukseksi. Meille on kertynyt runsaasti kokemusta erilaisista ja erikokoista pihoista ja piha-alueista, joten tiedämme, mitä teemme.

Teemme piharakentamiseen liittyviä töitä niin yksityisasiakkaiden kuin yritystenkin pihoilla. Toimimme Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan alueella.

Nurmikot ja pihakivetykset ojennukseen

Piharakentamisen töihimme kuuluvat muun muassa nurmikoiden istutukset, siirtonurmien asennukset, erilaiset istutustyöt, kunttien asennukset, soran levitykset sekä erilaisten pihakiveysten, kuten reunakiveysten, portaiden ja laatoitusten, teot. Lisäksi saat meiltä myös patiot ja terassit!

Meillä on käytössämme kunnon kalusto piharakentamisen töihin, kuten salaojien ja sadevesijärjestelmien tekoon sekä mullan ja maa-ainesten seulontaan. Minikaivurillamme pääsee ahtaaseenkin pihaan.

Voit hakea tekemistämme piha- ja viheraluerakentamisen töistä kotitalousvähennyksen. Laskemme sinulle aina kiinteän hintatarjouksen haluamallasi sisällöllä

Ota siis yhteyttä piharakentajiisi, niin laitamme pihasi pian kuntoon!

Pyydä tarjous jo tänään!